صادرات

صادرات

تعریف صادرات در اقتصاد هر کالا یا خدماتی است که در داخل کشور تولید می شود اما در خارج به فروش می رسد. زمانی که یک کشور کالا یا خدمات صادر می کند، در تجارت بین المللی شرکت می کند. این زمانی است که کشورها یا شرکت های داخلی کالاها را به شرکت ها و کشورهای خارجی خریدار می فروشند. کشورها ممکن است به دلایل مختلفی مانند ایجاد روابط با کشورهای خارجی، گسترش پایگاه مصرف کننده خود یا فروش کالاهای خود به قیمت های بالاتر در بازارهای خارجی به نفع اقتصاد داخلی، این کار را انجام دهند.

تقریباً هیچ محدودیتی برای صادرات کالا و خدمات وجود ندارد. صادرات می تواند خودرو، لباس، مداد، ماشین آلات سنگین، نرم افزار یا خدمات بانکی باشد. محدودیت های صادرات معمولاً به شکل مقررات دولتی است. به عنوان مثال، اگر کالا در داخل مورد نیاز باشد، دولت ممکن است صادرات کالا را برای تنظیم عرضه و قیمت داخلی محدود کند..

برای صادرات کالا در وهله اول باید تقاضا برای آنها در بازارهای خارجی وجود داشته باشد. اگر هدف تولیدکننده فروش در خارج از کشور باشد، به نفع آنهاست که کالا را مطابق با استانداردهای اکثر کشورهای خارجی تولید کنند. از آنجا، یا تولید کننده کالا را مستقیماً به مصرف کننده در خارج از کشور می فروشد یا به واسطه ای که معامله را تسهیل می کند، می فروشد.

البته کالاهای فیزیکی تنها چیزی نیست که می توان صادر کرد. خدماتی مانند مشاوره یا بانکداری با وجود اینکه کالای فیزیکی ارائه نمی کنند، صادرات محسوب می شوند. به عنوان مثال محصولی مانند Microsoft Word را در نظر بگیرید. این محصول یک سرویس اشتراک الکترونیکی است که می توانید آن را در رایانه خود بارگیری کنید. هیچ کالای ملموسی وجود ندارد