واردات
واردات کالا یا خدماتی است که در خارج از کشور تولید می شود و در بازار داخلی به فروش می رسد. هر کالایی را می توان به شرطی که ضوابط تولید در یک کشور خارجی و فروش در بازار داخلی را داشته باشد، جزء کالاهای وارداتی طبقه بندی کرد.
کالاها را می توان به روش های مختلفی وارد کرد. یک بنگاه داخلی می تواند برای تهیه کالا به خارج از کشور برود و آنها را وارد کند تا در داخل بفروشد، یک شرکت خارجی می تواند کالاهای خود را به بازار داخلی بیاورد تا به فروش برسد، یا یک مصرف کننده می تواند کالایی را از خارج خریداری کند.
واردات انواع مختلفی دارد. وقتی به کالاهای وارداتی فکر می کنیم، غذا، اتومبیل و سایر کالاهای مصرفی اغلب به ذهن ما خطور می کند.
تفاوت بین واردات و صادرات
تفاوت بین واردات و صادرات در جهتی است که تجارت در آن جریان دارد. هنگامی که شما کالا وارد می کنید، محصولات تولید شده خارجی را وارد بازار داخلی خود می کنید. شما پول خود را به خارج از کشور می فرستید که باعث نشت اقتصاد داخلی می شود. وقتی کالا صادر می شود به خارج از کشور به کشور دیگری ارسال می شود و پول آن کشور وارد اقتصاد داخلی می شود. صادرات باعث تزریق پول به اقتصاد داخلی می شود.
برای واردات کالا مستلزم آن است که کالا با استانداردهای کشور پذیرنده مطابقت داشته باشد. اغلب اوقات الزامات مجوز و گواهی وجود دارد که محصولات برای ترخیص برای فروش باید رعایت کنند. در مرز، اقلام ثبت و بازرسی می شوند تا از داشتن مدارک صحیح و مطابقت با استانداردهای ملی اطمینان حاصل شود. این کار توسط ماموران گمرک و گشت مرزی انجام می شود